Omvänt

Vi sa att vi alltid kunde vara vänner. Tills någon av oss beskriver vad vi verkligen känner, i hoppet av att se om det verkligen stämmer. Att vara sann mot sin känsla och inte bara låta ödet bestämma vad som händer.
Ingen sa att det skulle vara enkelt, när hjärtat känner och hjärnan tänker. Magkänsla är länken mellan sanning och min sanning.
Som sedan leder till min handling av att göra mig rätt. titt som tätt.
En kombination av vision och att ta ton för att lyssna till sitt sanna jag. Eviga frågor för att få insyn till sina sanna svar och något att hålla en varm när man går igenom sina kalla dar.
Hand i hand med kalla kårar, rädslan för förlusten av att hamna i samma sårade tillstånd som får oss att hålla tillbaka till att börja med. Även om glädje är det vi söker vill vi infinna oss med någon som vi även kan sörja med. Någon som inte behöver fråga dig om du vill följa med. Sida vid sida, svaret är självklart. Ingen som tvingat oss, att vi är här är självvalt. Det Aktiva valet. Lämna den passiva salen och ha högt i taken och låta tryggheten i mellan bli den heliga graalen.

Så jag måste. För om jag inte gör mig rätt, hur kan du förvänta dig att jag någonsin ska kunna göra dig det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *